marknetten.reismee.nl

5de week

hoi allemaal.

De vijfde week zit erop, wat gaat het snel zeg maar goed. Gister was mijn verjaardag en dat hebben we dan ook gevierd. Bijna al me klasgenoten van school zijn langs gekomen bij mijn homestay. Dat pasten maar net. Het was hardstikke gezellig en omdat iedereen ze eigen bier meenam kosten het me niet zo veel. Het feest duurde tot 2.00, want toen kwam de man van mijn homestay vragen of de muziek uitging. Kort daarna is iedereen dan ook naar huis gegaan. Deze morgen was het dan ook een bende en het kosten me 2 uur om alles om te ruimen, maar het is weer schoon.
van mijn homestayfamilie had ik een grote chocolade taart gekregen, wat super aardig was. Ze hadden alleen me naam verkeerd gespelt namelijk met een C maar dat heb ik maar niet gezegd dat s taat zo lullig. Van me klasgenoten heb ik trui met CANADA erop gehad en een tree bier. het was dus een goede verjaardag gister.

Verder ben ik woensdag naar een ijhockey wedstrijd geweest hierzo, van de Vancouver Canucks. En dat was echt super. Omdat het hierzo volkssport nummer 1 is gingen de mensen helemaal uit hun dak in het stadion. Het was alleen jammer dat ze verloren. Maar dat zijn we natuurlijk wel gewend om naar het stadion te gaan en de thuisclub zien te verliezen. Maar het is hier zo dat voordat ze beginnen met de wedstrijd dat ze het volkslied zingen, en dat is best mooi als je het hele stadion ziet staan en hoort zingen. Ik heb de foto's van de wedstrijd al online gezet.

Je zal het bijna vergeten maar ik ben ook nog begonnen met me stage deze week. Valt best bevalt het is alleen de eerste week nogal rustig want er is nog niet veel te doen, waardoor ik vaak vroeg naar huis kan. Dat is geen straf omdat ze eindelijk de zon hebben uitgevonden hier en het prachtig weer is de hele week. Echt de stad is heel mooi als de zon schijnt, en als je dan naar de bergen kijkt zo zonder wolken en in de volle zon denk je: zozo dat is mooi.
Gelukkig werken erop me stage super aardige mensen en is het hardstikke informeel en daar houw ik wel van. Toen ze hoorde dat het me verjaardag was, stelde ze voor om maandag uitgebreid te gaan luchen met ze allen omdat dan de meeste mensen werken vandaar maandag. Dat is dus goed 2 keer me verjaardag vieren!!!

Nou dat was het wel weer, morgen ga ik op Eagle Watch tour die begint om 9.00 am en duurt de hele dag. Dat is dus cool. Vanavond dus niet te laat maken...

Verder wilde ik iedereen bedanken die een kaart hebben gestuurd of hebben gemailt voor me verjaardag. Bedankt.
Nou groetjes dan maar weer en tot ziens.Ik zal morgen veel foto's maken en ze dan online zetten.

Groetjes Mark.