marknetten.reismee.nl

maand voobij

Hoi allemaal daar ben ik weer. Voor de vierde keer. Dat betekent inderdaad dat ik nu me eerste maand erop heb zitten, die veel te snel ging. Ik kan me nog herrineren dat ik aankwam op het vliegveld en nu is het al een maand verder!!! Heel vaag allemaal. De stad begint dan ook steeds verttouwder te voelen, en soms droom ik al in het engels!!!!!!! Dat was best vaag de eerste keer dat ik het merkte. Maar wel leuk.
Dit was ook de laatste week van school en maandag gaat me stage dan echt beginnen. Ik heb het enorm naar me zin gehad op school en een hoop nieuwe mensen leren kennen. Vrijdag hebben we dan ook een feest gehad in een pub in de buurt om de preiode af te sluiten, wat hardstikke gezellig was.
Maandag begin ik met me stage bij een non-profit organisatie, wat inhoudt dat de meeste mensen er vrijwillegers zijn, wat ook weer leuk is. Ik moet daar een hoop research werk gaan doen, en als dit ergens nodig blijkt moet ik monsters nemen. Het bedrijf waar ik ga werken heet SPEC en is vlakbij mijn school, zodat ik niet zo heel ver hoef te reizen.

Verder scheen vandaag voor de verandering de zon, en hier hebben we dan ook gebruikt van gemaakt door naar Stanley Park te gaan. Daar hebben we met ze 4-en een fiets gehuurt, wat echt goedkoop was we hadden ze voor 2 uur voor 5 dollar. Dat is dus wel de moeite waard. Stanley Park is namelijk veel te groot om rond te lopen en nu met de fiets hebben we een mooie rit gehad langs de totumpalen in het park en zijn we langs de oceaan gereden. Wat natuurlijk een paar mooie foto's opleverde. Die zal ik dan zo snel mogelijk op internet zetten. Maar Stanley Park is de moeite waard, en dat ga ik zeker nog een keer fietsen.
Zaterdag regende het natuurlijk, en ben ik met 2 andere naar het Aquarium hier geweest wat wel leuk was voor een dag vol met regen. We gingen met ze 3-en omdat de rest van plan was om te gaan skien, maar vanwege het weer waren allen bergen gesloten en zijn ze dus voor niks om 7.00 opgestaan. Dat was dus een goeie keuze om niet te gaan. Wel hoorde ik dat er veel sneeuw licht daarboven, dus volgende keer met goed weer ga ik zeker mee.

Ander nieuws, sinds donderdagochtend zitten we hier zonder warm water omdat de ketel kapot is. Gelukkig kon ik vrijdag douchen bij een klasgenoot anders had ik moeten wachten tot morgen met douchen, dan komen ze de ketel maken namelijk. Dus het is te hopen dat ik maandagavond weer kan douchen, en misschien nog wel handiger de afwas weer kan doen want dat licht nu een beetje te wachten.

Nou dat was het weer zo'n beetje, ik hoop dat daar alles goed gaat. En ik update de foto's zo snel mogelijk, en ik laat weten hoe het op me stage was.

Doei Mark.